لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت اموراجتماعی دادگستری خراسان رضوی پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: استان آذربایجان بهترین مکان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری است حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان (یکم آبان ۱۴۰۴) + فیلم صالحی‌امیری: طرح جامع «توس» با نگاه ملی و بلندمدت دنبال می‌شود نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود
سرخط خبرها

تماس پرتنش بایدن و نتانیاهو | انتقاد تند رئیس جمهور آمریکا از اقدامات اسرائیل

  • کد خبر: ۲۲۰۱۵۵
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۱
تماس پرتنش بایدن و نتانیاهو | انتقاد تند رئیس جمهور آمریکا از اقدامات اسرائیل
رییس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز پنجشنبه تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز پنجشنبه تلفنی گفتگو کردند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفتگوی بایدن و نتانیاهو را متشنج خواند و گفت بایدن اقدامات و رفتارهای رژیم صهیونیستی را به شدت مورد انتقاد قرار داده است.

در همین راستا، روزنامه عبری زبان اسرائیل الیوم نیز اعلام کرد که بایدن برای اولین بار از آغاز جنگ در غزه، در گفتگو با نتانیاهو خواستار آتش‌بس فوری به منظور بهبود اوضاع انسانی در این باریکه شده است. این روزنامه از این درخواست بایدن به عنوان ضربه‌ای قوی به اسرائیل یاد کرده است.

همچنین آریل کهانا تحلیلگر سیاسی اسرائیلی در گفتگو با اسرائیل الیوم در واکنش به مکالمه تلفنی بایدن و نتانیاهو گفت دو اظهارنظر تند و بی‌سابقه از بایدن، نخست اینکه او برای اولین بار از آغاز جنگ در غزه خواستار آتش‌بس فوری برای بهبود اوضاع انسانی این باریکه شده و دوم اینکه او گفته در سیاست‌های خود در قبال جنگ در غزه تجدید نظر خواهد کرد و به عبارتی می‌توان گفت که حمایت عملی او از اسرائیل به پایان نزدیک شده است.

از سوی دیگر، امیت سیگال در شبکه ۱۲ گفت از دعوت به آتش‌بس موقت برای آزادی اسرای اسرائیلی، به مرحله درخواست بایدن از اسرائیل برای تسلیم شدن در برابر خواسته‌های حماس به منظور دستیابی به آتش‌بس رسیده‌ایم. سیگال گفت فشارهای همسر بایدن بر او اثر خود را گذاشته است.

باراک راوید در پایگاه خبری عبری زبان والا هم تاکید کرد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل اعلام کرده وضعیت جاری در غزه غیرقابل قبول است و حمله به نیروهای امدادرسان دیگر نباید تکرار شود و اگر شاهد تغییرات مورد نظر خود در سیاست‌های اسرائیل در غزه نباشیم، مجبور خواهیم بود تغییراتی در سیاست‌های خود ایجاد کنیم.

شبکه عبری زبان کان نیز گفت بایدن در این گفتگوی تلفنی خواستار بازخواست و مجازات عاملان قتل نیروهای امدادرسان بین‌المللی شده است.

نیویورک تایمز تاکید کرد که بایدن نتانیاهو را به شدت سرزنش کرده و او را به تغییر سیاست‌های آمریکا تهدید کرده است.

برخی منابع به الجزیره اعلام کردند که بایدن در مکالمه تلفنی با نتانیاهو از گفتگو در مورد هرگونه جزبیات مربوط به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح خودداری کرده است.

این منابع تاکید کردند که بایدن از نتانیاهو خواسته تدابیری فوری را ولو به طور یکجانبه برای توقف رنج و محنت‌های غیرنظامیان در غزه اتخاذ کند.

الجزیره به نقل از برخی منابع آورده است افرایش ورود کمک‌ها به غزه، افزایش اختیارات هیأت مذاکره کننده رژیم صهیونیستی و توقف هرگونه تدابیر مرتبط با حضور و استقرار نیروهای اسرائیلی در غزه در آینده از جمله تغییراتی است که بایدن از نتانیاهو درخواست کرده است.

این منابع تاکید کردند که بایدن به نتانیاهو اعلام کرده جهان در مقابل رژیم صهیونیستی ایستاده و برخی همپیمانان واشنگتن از تغییر سیاست‌های خود در قبال این رژیم خبر داده‌اند.

بایدن همچنین گفته مذاکرات در کنگره در مورد قراردادهای تسلیحاتی با رژیم صهیونیستی در آینده را به طور موقت تعلیق خواهد کرد.

او همچنین خواستار ارائه گزارشی مفصل در مورد هدف قرار دادن نیروهای امدادرسان بین‌المللی و تحقیقاتی فوری شده که متضمن بازخواست و مجازات عاملان این حمله باشد.

بایدن تاکید کرده که مشاور امنیت ملی آمریکا را برای پیگیری اقدامات رژیم صهیونیستی در راستای تغییر در سیاست‌های خود روانه اراضی اشغالی خواهد کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->